Sredina brezplačna novička št.45 – Ko se začnem zavedati samega sebe

Dragi bralci in bralke moje “Sredine novičke”, lepo pozdravljeni.  Teden je ponovno naokrog in vas  ponovno vabim na spletno stran Svetloba.si, kjer bo tekla beseda o našem zdravljenju s pomočjo samozavedanja. Jutrišnji 10.oktober je tudi Svetovni dan duševnega zdravja. Sami z delom na lastni osebnosti lahko mnogo  pripomoremo k  našemu duševnemu zdravju. Lažje pa razumemo tudi druge, jim pomagamo, jih ne sodimo. Želim vam lep in prijazen teden.

Do naslednje srede srečno.

Vaša Ida

Sredina brezplačna novička št. 44 – “Tehnika barvne meditacije za posamezne energetske centre.”

 

Prisrčen pozdrav dragi bralci in bralke moje “Sredine novičke”. Teden je naokrog in vas prisrčno vabim na spletno stran Svetloba.si, kjer boste spoznali še eno zanimivo tehniko  barvne meditacije za posamezne energetske centre,  pa izvedeli tudi za datum nove dobrodelne prireditve, posvečene otrokom s posebnimi potrebami preko  projekta “Tudi ti si angel”, vsestranskega umetnika Janeza Štrosa in izvedeli boste še  kakšne  dodatne skrivnosti.

Do naslednje srede srečno.

Vaša Ida

 

 

 

“Naučimo se meditacij s pomočjo barv”

                                                                                             Avtor slike: Slikar Janez Štros  

Teden dni je naokoli dragi bralci in bralke moje “Sredine novičke”.  Naučili se bomo nekaj, kar morda še ne poznate. Vabim vas na spletni  portal Svetloba.si., kjer si boste lahko prebrali celotno vsebino.

Do naslednje “Sredine novičke” srečno.

Vaša Ida

 

“Življenje je risanje, pri katerem ne morete uporabljati radirke.” (Ingrid Bergman)

 

Spoštovani bralci in bralke Sredine novičke. Spremembe so edina stalnica v našem življenju, zato sem se odločila, da bom objavljala Sredine brezplačne novičke na spletnem portalu  Svetloba.si.

Preko družabnih  omrežij  pa vas bom redno obveščala o novi številki Sredinih novičk.

Želim vam vse dobro in na snidenje do naslednje srede.

Vaša Ida

“Ljubezen je večna, dokler traja”. Mathurin Regnier

Dragi bralci in bralke današnje “Sredine novičke”  lepo pozdravljeni. Le kaj ste si mislili, ko ste prebrali današnji naslov? Kakšni občutki so vaš obšli, se vam je morda prebudil spomin? Verjetno ste marsikaj začutili, tudi jaz. Preden vam razkrijem še kakšno vajo, ki je povezana z ljubeznijo do sebe pa si skupaj preberimo, kaj nam danes sporoča pisatelj  Janez Štros skozi pisano besedo iz knjige “Tudi ti si angel”

Preberi več

“Ljubezen je ključ, ki pri človeku vse odpira.” (Neznani avtor)

Sedem dni je hitro naokoli in čas je za novo  “Sredino novičko”. Upam, da ste preživeli pretekle dni lepo. Ker se bomo danes posvetili ljubezni do sebe, sem iskala poseben naslov, ki bi tebi in meni dragi bralec, bralka  predstavila pravo vlogo  ljubezni v tvojem in mojem  življenju. Iskala sem po internetu misel in sem jo našla. Ali se tudi ti dragi bralec, bralka strinjaš, da je ljubezen ključ, ki pri človeku vse odpira? Jaz osebno sem rabila nekaj minut, da sem  začutila to misel v njeni globini in spoznala sem ob tem, da je to globoka, popolna resnica. Kaj pa čutiš ti ob tem naslovu? Vzemi si nekaj trenutkov, vsrkaj jo vase skozi misel, srce, dušo in našel,  našla boš svoj odgovor.

S tem občutkom se podaj na branje določene misli iz knjige:” Tudi ti si angel”. Danes nam pisatelj Janez Štros skozi pisano besedo sporoča sledeče:Preberi več

“Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče.” (Luise L. Hay)

Spoštovani bralci in bralke  današnje Sredine novičke lepo pozdravljeni. Naprošam vas, da si vzamete nekaj trenutkov in se poglobite v njen današnji naslov. Bodite pozorni pri tem na svoje občutke, na prve misli, ki  se vam porajajo  ob njenem branju. Ko sem sama pri pisanju današnje Sredine novičke ponovno prebrala naslov, je  na dan prišla moja sledeča misel oz. čutenje: ” Ko se resnično ljubim, imam drugačen pogled na svet, sem prisotna tukaj in zdaj in se premišljeno s pozitivnim pristopom ločim reševanja izzivov, tako večjih, kot manjših. Vse seveda zahteva svoj čas, ki pa je v sami osnovi relativen”.

Danes se bomo spoznavali z našim notranjim otrokom. Preden pa zajadramo v te globine, pa me zanima, kje se mi sedaj odpre knjiga z naslovom” Tudi ti si angel”. Pa poglejmo, kaj nam skozi misel sporoča pisatelj in umetnik Janez Štros:”Preberi več