Šesti čut oz. intuicija me je v začetku leta 2012 preko internetne strani privedla do informacij o Ponovni povezavi, da v Ljubljano v oktobru 2012 prihaja s svojo strokovno ekipo dr. Eric Pearl, kjer bo imel certificirano izobraževanje za Zdravljenje s ponovno povezavo in samo Ponovno povezavo.

Podrobneje sem si prečitala in ogledala, kaj pomeni Ponovna povezava. Že takrat sem globoko v sebi čutila, da se mi vse dogaja na ključ. V sebi sem globoko začutila, da je potrebno, da je za človeka potrebno, da nenehno dela na svoji osebnostni rasti.

Ponovna povezava je že v začetku leta 2012 zavibrirala z menoj. Tako sem se odločila najprej za tri terapije s Ponovno povezavo pri dr. Janezu Aljančiču. Te seanse so bile nekaj posebnega. Na masažni mizi, ko mi  je z določene razdalje dr. Janez Aljančič izvajal zdravljenje s Ponovno povezavo, sem doživljala marsikaj. Pri vseh treh zdravljenjih so se mi aktivirale posebne vonjave – vonj po cvetju, ki ga tu nisem v življenju še zaznala, bil je nežen, aromatičen, a nepoznan. Pri vseh treh seansah se mi je dogajalo, da sem s premikanjem rok, ko me je vodila posebna ljubeča energija, kateri se enostavno nisem mogla upreti, ker sem do nje čutila osebno globoko spoštovanje in zaupanje, se mi je izvajal proces  izravnave položaja moje hrbtenice. Po zaključenih tretmajih sem ugotovila, da sem namreč na delovnem mestu sedela na stolu, ki je imel poškodovano sedišče in je bilo nagnjeno v določeno smer. Tega sama nisem zaznala preje. Ko pa sem preverila ta stol v detajle, sem ugotovila, kako sem si na »dolgi rok« počasi kvarila položaj hrbtenice. Tako se mi je zravnala hrbtenica v normalni položaj in seveda zamenjala sem tudi delovni stol. V eni izmed treh tretmajev se mi je zgodilo še nekaj izjemnega, kar je težko opisati z besedami. Za določen čas se je ustavilo bitje mojega srca. V tistih trenutkih, ko se mi je ustavilo srce in čas,  je bilo tako lepo, da sem odlašala z novim dihom, ki je potem prekinil to izjemno izkušnjo, kjer sem občutila samo ljubezen, vseprisotnost –  samo sem.

Po treh tretmajih zdravljenja s Ponovno povezavo sem se v dogovoru z dr. Janezom Aljančičem dogovorila za samo Ponovno povezavo, ki se osebi naredi samo enkrat v življenju. Za to je bil potreben nek določen čas med samimi zdravilnimi tretmaji Ponovne povezave in samo Ponovno povezavo.

Samo počutje, ko sem prejemala enkratno Ponovno povezavo je bilo fenomenalno. V obeh delih prejemanja Ponovne povezave sem občutila izjemen mir, posebno toploto. Se mi pa je zgodilo posebno stanje, ko sem se vozila proti domu. V nekem trenutku sem v duši začutila posebno povezanost. Pogledala sem med vožnjo proti nebu in začela sem samo jokati, solze so mi tekle po licih. Občutek sem imela, da sem potopljena v ocean božje ljubezni. Takrat sem začutila, da se smrti ne bojim več, da je to samo prehod iz ene oblike življenja v drugo obliko.

Veliko osebna transformacija se je potem zgodila v meni, ko sem uspela prestopiti prag obsodb, ker se zavedam, da se vsaka oseba rodi srčna, dobra, čista, le sama dejanja so potem lahko drugačna. Ko v življenju spoznamo in priznamo določene naravne fizikalne zakone, razumemo tudi sedanji trenutek, sedanje dogodke (vzrok- posledica, akcija-reakcija). Vsi pa prav gotovo vemo, da vesolje stremi k ravnovesju in takšno naj bi bilo praviloma tudi naše življenje.

Če sedaj pogledam v svojih mislih na 5 letno obdobje, odkar sem prejela tako zdravilne tretmaje s Ponovno povezavo kot samo Ponovno povezavo, se je moja osebna rast samo stopnjevala iz dneva v dan, me peljala skozi preizkušnje, za katere sedaj vem, da so z določenim namenom, da sem zaradi njih lahko danes to kar sem – sem boljša oseba.

Tudi, ko sem pred nekaj leti splavala na morju (strah do globoke vode iz otroštva in preteklih življenj), sem v  svoji duši začutila, da je to tudi Ponovna povezava, saj sem ob teh zamahih čutila enako ljubezen, kot ob zdravljenju in prejemu Ponovne povezave.

Sama sem postala sestavni del te preobrazbe in samozdravljenja.To želim tudi vsem ostalim. Hvala Kreatorju za to prejeto darilo.

O meni

Storitve

Domov