Majda, 65 let Vzela sem si čas za branje energetskega horoskopa in prišla do zaključka, da sem zelo podobna napisani razlagi. Tega sem zelo vesela. 

Sanja, 33 let  Ida me je s svojo energijo prevzela že ob prvem srečanju, na kavi ob jezeru. Začutili sva se na poseben način. Med pogovorom občutim neko toplino in občasno mravljince po celem telesu. Po tej najini kavi me neha boleti križ – imela sem težave več mesecev. Na začetku prve terapije se težko sprostim, vendar kasneje uspe, po terapiji sem sproščena, Nič me ne jezi, nisem napeta in nimam težkih nog. Po terapiji sem zelo žejna. Tudi naslednji dve terapiji sta uspešni, telesno in psihično se počutim bolje, nimam nihanj razpoloženja, več imam potrpežljivosti in dobrih misli – najbolj pomembno. Po drugi in tretji terapiji dobim menstruacijo, ki pa ni boleča kot ponavadi. Ida mi je pomagala sprostiti telo, me regenerirala, dobesedno, in občutek imam, da sedaj zmorem. Hvaležna sem Življenju, da mi je naklonil spoznat to čudovito osebo, ki mi pomaga do mene boljše. Ida, ne najdem drugih besed kot hvala. Namaste.
Hvala ti. Objem

Alenka, 45 let  Hvala gospa Ida za vaš energetski horoskop, presenetil me je devet letni ciklus, tega nisem vedela. Sprašujem se, kako bi se lažje pripravila, prilagodila energiji v določenem obdobju. Vsekakor pa zelo zanimivo in uporabno, zase, za posel in za partnerstvo. Hvala za spodbude za dobrobit vseh nas in našega planeta, vsi smo povezani. Še bolj bom zaupala mojemu poslanstvu!

Vilma, 56 let  Ida je oseba, h kateri sem se ob določenih problemih velikokrat zatekla k njej po pomoč in nasvet. Do človeka, ki rabi nasvet, je izredno realna in sočutna. S pomočjo vseh njenih strokovnih znanj in čutenj  je uspela prestaviti mojo časovno črto iz preteklosti v sedanjost. Vmes je vključila v ta proces tudi terapije polnjenja z osnovno življenjsko energijo. Ob odprtih pogovorih z njo, ob vseh povedanih stiskah, občutjih v »težkih« trenutkih, me je z osebnim svetovanjem in tehnikami uspela preusmeriti na pravo pot. V tem procesu se mi je izboljšala lastna samopodoba in vrednost mojega življenja. Tudi v težkih trenutkih poslavljanja od najdražjih oseb je na sočuten način prikazala, kaj bi bilo dobro, odločitev prepustila meni. Vse se je zaključilo z najlepšim blagoslovom.  Sem tudi njena prijateljica iz študija na višji strokovni šoli. Skupaj smo delali seminarske naloge, se veliko družili. Ida je v tem, da nas je povezovala v eno prijetno skupino, kar malo izstopala. Je človek, ki misli in dejanja ne povzema od drugih, vendar ima vedno svoje osebno mnenje. Njeno pot spremljam od začetka skupnega študija na višji strokovni šoli naprej in lahko trdim, da je to pot, ki vedno strmi k odličnosti in poštenosti. Ko se je odločila za svojo samostojno podjetniško pot in da na tej poti podaja vsa svoja znanja in sposobnosti naprej, jo osebno zelo podpiram in istočasno zelo cenim.

 

Storitve

Domov