Kako zanimivo se je odločiti in prelivati misli, čutenja, zahvale sredi noči, kjer slišim nekje v daljavi glas motorjev različnih vrst vozil. V tem trenutku se v mislih zahvaljujem Življenju z veliko začetnico, ki me pelje po poti različnih življenjskih preizkušenj. Danes se dobro zavedam, da sem to, kar sem, samo zaradi vseh poti in stranpoti, ki so in še oblikujejo mojo osebnost. Mojo življenjsko pot oblikujejo čudoviti učitelji in učiteljice, za kar sem jim neizmerno hvaležna.

Kako lažje mi je zreti v življenje, ko se ne zapletam v kolektivne vzorce razmišljanja. V mislim se usedem na en čudovit  oblak z mavrično obrobo in zrem na življenje od “zgoraj”. Kako bolje se počutim, ker se globoko v sebi zavedam, da smo na določenem nivoju vsi povezani med seboj – da smo eno. Hvaležna sem Kreatorju za dotike enosti na duhovnem nivoju.

Ko zavrtim svoj film življenja nazaj proti rojstvu, ugotovim, kako moje misli kreirajo mojo realnost. Iz moje lastne življenjske izkušnje vas naprošam, da si vzamete čas za sebe, da raziskujete svoj notranji svet. Vsa moč, vsi odgovori so v vas samih, tako v meni, kot v vas. Samo vztrajnost in disciplina ob vključeni odločitvi rodita končne rezultate. To spoznavam tudi jaz.

Sprašujem vas zvedavo, kaj vam pomeni končni rezultat? Je to morda ekonomska kategorija, je to morda izdelan kreativen  izdelek, je to morda opravljen izpit s čisto odliko, je to morda……hm…..veliko različnih možnosti… Sprašujem se globoko v sebi, kaj pa meni pomeni končni rezultat? Je to morda odgovorno izvedeno predavanje? Je to morda znanje, izkušnje, ki jih želim podeliti z vami? Je to veselje, ker sem srečna za vse vas, ki se odločate za največjo investicijo tega sveta, ki je neodtuljiva – to je investicija v vašo osebnostno rast? Jaz sem pred leti sprejela tovrstno odločitev in sem za njo tudi neizmerno hvaležna.

In trdno sem prepričana, da tudi vi že sprejemate svojo odločitev. Saj poznate tisti rek, ki nam govori o tem, da bi raje red delali pri sosedu, kot pa doma. Le zakaj neki? Pred očmi se  mi zariše v mislih na tablo sledeči stavek:”Raje pospravi najprej pri sebi – ko boš to uredil, bo postajalo pospravljeno tudi okoli tebe.” Da, zgodil se bo čudež. Vaša notranja preobrazba se bo odražala navzven. Celo do soseda bo lahko segla na popolnoma neviden, a učinkovit način.

Iz vsega srca vam želim sprejete odločitve, da investirate vase. Tako si boste pridobili in ustvarili bogato popotnico za stanje vaše zavesti, ki je večna.

Zaključujem moje prvo razmišljanje na lastnem blogu in promociji – tudi za sebe. Vsebino bloga  in promocij želim pisati po srcu in vodeni osebni intuiciji. Verjamem, da se bodo besede spontano prelile v pisani obliki, kot se je moje prvo razmišljanje, ko je svinčnik bil samo orodje za zapis. Do vas bodo našle pot ob pravem času. Vesolje je natančno, usklajeno.

Ob koncu tega mojega prvega razmišljanja  – hvala za podarjeni čas, ko ga poklanjate sebi, ko prebirate moje misli, moja čutenja, ki niso moje misli – so le odsev od nekje, kjer je vse skupno…

Srečno do naslednjič.