• Si kot delodajalec želite imeti motivirano ekipo v podjetju?

  • Si želite imeti  ekipo, ki zna dosegati realno zastavljene planirane cilje?

  • Ali imate v podjetju problem z medsebojnimi odnosi, zaradi katerih je delovna uspešnost manjša?

Potem je podjetje Nove povezave, osebno in poslovno svetovanje, terapetske storitve, Ida Rožman s. p. pravi naslov, da vam lahko pri tem pomaga, svetuje, da poišče prave usmeritve in rešitve. Implementacija predlaganih rešitev pa je seveda na vaši strani. Edino obojestransko odgovorno aktivno sodelovanje zagotavlja uspeh.

Odličen, odgovoren  in uspešen podjetnik  oz. podjetnica se zaveda v svojem celostnem življenju, da je človek največje bogastvo.

Kot lepo negovana cvetlica na cvetličnem vrtu, kot lepo oskrbovano sadno drevo v sadovnjaku, ki pokaže kot rezultat lep cvet ali obilo okusnih in kvalitetnih sadežev – podobno je tudi s človekom. Če ima človek zagotovljene dobre pogoje za osebno rast, bo njegovo delo lahko doprineslo izjemne uspehe k poslovanju podjetja in posledično tudi osebni sreči.

Osebno vidim v vsaki osebi neskončno  skritega potenciala, ki ga dotična oseba nosi v sebi. Skozi celostno vzgojo, šolski sistem, družbeno okolje pripelje lahko določeno osebo  do okoliščin, ko se ta kreativnost ustavi, je zablokirana. In to je v naši družbi kar visok odstotek.

Ob poznavanju energetske medicine, NLP tehnik, energetskega horoskopa se da oblikovati programe oz. krajše delavnice, ki pripomorejo tako k osebnemu razvoju, kot posledično tudi k boljši učinkovitosti na delovnem mestu.

V te programe vključujem po predhodnem dogovoru z delodajalcem tudi energetsko samopomoč z določenimi vajami, ki jih potem vsak posameznik ali posameznica izvajata sama doma, v naravi ali pa morda organizirano v podjetju v posebnih prostorih za rekreacijo.

Sama osebno sem šla skozi 35 letni delovni proces, kjer sem doživljala raznovrstne spremembe – od različnih računalniških programov  do statusnih preoblikovanj podjetij, do reorganizacije oddelkov… Skozi to obdobje sem že v sami delovni dobi spoznala dosti kvalitetno oblikovanih programov, ki so nam pomagali na organizacijskem nivoju. Tudi uspešno zaključen višješolski študij za organizatorko socialno mreže mi je doprinesel dodatne socialne veščine.

Zaznavni tipi osebnosti po NLP imajo določene karakteristike in je pomembno, da se pri delitvi del in nalog upoštevajo, kolikor je možno. Pri mojem poslovnem svetovanju je moj končen cilj, da  ste kot naročnik zadovoljni z mojim poslovnim svetovanjem oziroma izvršenimi delavnicami. Pomembno se mi tudi zdi, da je po zaključku delavnic v določenem časovnem terminu opravljena z moje strani evalvacija izvedenega programa z določenim vprašalnikom.

Po zaključku delavnic v določenem časovnem intervalu vas zaprosim tudi za vaše mnenje glede same izvedbe delavnice kot tudi zaznanih učinkov in sprememb.

Lokacijo poslovnega  svetovanja se predhodno določi z vami, kot mojo poslovno stranko…….

Možno je tudi svetovanje preko SKYPA.

V primeru, da si še niste prebrali, kdo pravzaprav sem, vam dodajam spletno povezavo o meni splošno .

– Za naročilo  oz. dodatne informacije se prosim prijavite preko   kontaktnega obrazca.

– Več informacij o ceni, trenutnih akcijah oz. popustih  in načinu plačila za posamezno storitev  si prosim preberite na spletni strani  cenika.

Povezave:

Pogoji poslovanja

Storitve

Darilni bon

Domov