Zdravje in sodobna tehnologija z bližajočo 5g tehnologijo

Zdravje in sodobna tehnologija

Marsikdaj si lahko predstavljamo kvaliteto  zdravja v našem življenju v kombinaciji s sodobno tehnologijo. Ker sem sama tudi energoterapevtka, mi je blizu tudi razumevanje možnih različnih vplivov  sodobnih tehnologij na zdravje človeka. Človek je namreč po svoji sestavi večplastno bitje – telesno, duševno in duhovno bitje.

Človek in elektromagnetno sevanje kot sestavni del naravnega in življenjskega okolja

Po sami naravi  je človek od začetka njegovega obstoja izpostavljen zemeljskemu magnetnemu polju, tako vidni svetlobi, UV žarkom, tudi različnim sevanjem iz vesolja. Izpostavljen je različnim sevanjem radioaktivnih elementov iz zemlje in še bi lahko naštevala.

Elektromagnetno sevanje tehničnega izvora

Človeštvo je začelo z elekrifikacijo pred približno 150 leti kreirati  elektromagnetno polje tehničnega izvora. Elekromagnetna polja elektroenergetskih in električnih naprav posredno omogočajo delovanje teh naprav, kot na primer  električni stroj, transformator, generator. Elektromagnetna polja, ki se raztezajo v naravi v sam življenjski prostor okoli teh naprav pa imajo še drugačno, direktno  vlogo. Kaj to pomeni v naravi ? Elektromagnetna polja so osnovni  namen delovanja določene naprave ( mobitel, radar, RTV oddajnik).

Ali sodobna tehnologija  lahko vpliva tudi negativno  na zdravje  človeka in celoten eko sistem ?

Sodobna tehnologija ima lahko  tudi določen negativen vpliv na zdravje človeka in celotnega  ekosistema. Spreminja  namreč  naravno elektromagnetno polje celotnega zemeljskega eko sistema.

Delovanje človekovega energetskega telesa in vpliv elektromagnetnega sevanja tehničnega izvora

Eden izmed  sestavnih delov fizične ravni človeka   je energetsko telo. Vsako energetsko telo ima določeno elektromagnetno polje. Če pogledamo v vsakdanjem življenju,  nas lahko obisk neke trgovine fizično in psihično izčrpa. Pa  se potem  vprašamo: “Zakaj smo tako utrujeni ?” Najprej se srečajo na svoji nevidni tržnici energetska polja posameznikov, torej njihova aurična polja, ki sevajo v okolico tja do približno 1,5 m.Ta aurična polja se sama med seboj poskušajo uravnovesiti. Tako nekdo pride domov  z nakupa poln življenjske energije, drug izčrpan. V teh  medosebnih  interakcijah se v določenem življenjskem okolju  vrši uravnava naravnega elektromagnetnega polja.

Na to človeško biopolje imajo  potem vpliv tudi različne frekvence  sodobne tehnologije. Če se nekaj časa pogovarjamo, npr.: s prislonjenim mobitelom na ušesa, se nam lahko zgodi že čez nekaj minut, da nam postaja bolj toplo v ušesnem predelu glave, da postajamo utrujeni, nas lahko pričenja  boleti glava. S  prislonom mobitela na naše uho sta se namreč srečala naravno elektromagnetno polje človeka  in elektromagnetno polje  tehničnega izvora. Ker nista med seboj ti polji usklajeni, pride  v človeškem telesu do neusklajenega delovanja različnih  telesnih funkcij. To posledično pomeni za človeka tudi lahko zdravstvene težave, obolenja…..

Pomembno je, da vsi državljani poznamo tudi našo zakonodajo in vplivamo na njeno implementacijo  v našem življenjskem vsakdanu.

Prav je, da vsi v Sloveniji vemo, da imamo v Zakonu o varstvu okolja vgrajeno  tudi določeno varnostno varovalko, ki varuje naša življenja, naše zdravje  in celotni  eko-sistem. Ko imamo zapisano v zakonu, imamo pravico to tudi zahtevati od naših izvoljenih poslancev in celotne aktualne vlade.

Načelo previdnosti in slovenska zakonodaja

V Zakonu o  varstvu okolja je takoimenovani 8. člen z naslovom Načelo previdnosti, ki nam pravi takole (citirano):

1) Uvajanje novih tehnologij, proizvodnih postopkov in izdelkov je dopustno le, če ob upoštevanju stanja znanosti in tehnike ter možnih varstvenih ukrepov ni pričakovati nepredvidljivih škodljivih učinkov na okolje ali zdravje ljudi.
(2) Če obstaja možnost nepopravljivega uničenja okolja ali če so ogrožene njegove regeneracijske sposobnosti, pomanjkanje znanstvene zanesljivosti ne sme biti razlog za odlaganje ukrepov. (https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/72890)

Medicinske študije in elektromagnetno sevanje tehničnega izvora

Najprej moramo vedeti, da se današnja znanost deli na dve znanosti. Prva je neodvisna znanost in je znanost v pravem pomenu besede. Druga pa je takoimenovana odvisna znanost, ki pa služi  s svojimi “prirejenimi” raziskavami lastnikom kapitala. Tako jih osebno ločim jaz. Na  polju znanosti se namreč mnogokrat srečujeta oba pola znanosti. Tovrstna delitev je tudi na področju znanstvenih raziskav na področju elektromagnetnega sevanja tehničnega izvora.

Dodajam vam povezavo, kjer si lahko prečitate neodvisne znanstvene študije:

https://www.zaslovenijobrez5g.si/5g-slovenija/studije/

Priporočam vam, da si ogledate tudi arhiv

Marsikaj novega boste izvedeli na sledeči  povezavi 

Po ogledu informacij  na spletnih povezavah se boste gotovo zamislili in vprašali: “Kako pa je v praksi, v vsakdanjem življenju v Sloveniji? “. Tovrstnega odgovora ne ve vsak, če iz lastnega osebnega zanimanja ne sledi tovrstni problematiki.

Sem aktivna članica Gibanja za ljudem prijazno tehnologijo

Kot energoterapevtka se zavedam odgovornosti do zdravega načina življenja, do ohranjanja našega zdravega bivalnega okolja.  Mar mi je za vsako vaše življenje, vaših najbližjih, vaših otrok, vnukov, prijateljev…….

Zato bodimo v Sloveniji “Zagovorniki Načela predvidnosti,” ki ga imamo uzakonjenega in ga tudi želimo  živeti  v Sloveniji!

Zato vas naprošam tudi za podpis peticije. Do trenutka, ko zaključujem s pisanjem tega članka, je podpisnikov nekaj nad  22.700,00. Nadaljnji cilj je, da dosežemo 30.000,00 podpisov.

https://www.zaslovenijobrez5g.si/5g-slovenija/peticija/

Verjetno si tudi vsakdo izmed vas želi  živeti v lepi, zdravi, ekološki  Sloveniji s človeku prijazno sodobno  tehnologijo.

Dodajam vam še eno povezavo neodvisne znanstvene  študije  na portalu Publishwall 

Verjamem, da boste našli na tem portalu še mnogo drugih koristnih informacij.

V naprej se vam zahvaljujem za vsak vaš dodani podpis v peticiji in vas ljudno naprošam, da jo pošljite v podpis tudi vašim najbližjim,  sodelavcem,  prijateljem, sorodnikom, če morda še niso oddali podpisa.

Želim vam kljub celostni situaciji, ki je trenutno v Sloveniji,  obilo notranjega miru, pa aktivnosti na jačanju lastnega imunskega sistema in jačanju duha. Strah, ki ga povzročajo vsakodnevne informacije pa pošljimo na dopust  za nedoločen čas, saj nam le ta jemlje prepotrebno osnovno življenjsko energijo za naš življenjski vsakdan.

Veliko lahko naredimo tudi sami.

Naj zaključim z enim pomembnim rekom – imamo domačo nalogo.

“Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti.” Greg Anderson

Naredimo ta izpit z odliko !!!!

Verjamem in zaupam v vas, da skupaj zmoremo v medsebojni povezanosti celotnega  naroda v Sloveniji.

Hvala!

Tudi ti si angel – Pesem srca – Izjemna 4. knjiga vsestranskega umetnika Janeza Štrosa

Današnja “Sredina novička” je  posvečena  novi izjemni 4. knjigi Janeza Štrosa z naslovom: Tudi ti si angel – Pesem srca s svojo dobrodelno noto.

Vzemite si čas zase in preberite napisane misli. Morda boste ob tem dobili tudi poseben navdih in tudi želeli donirati v dobrodelen namen in prejeti knjigo na vaš domači naslov. Dodajam vam povezavo do članka na spletni strani Svetloba. si.

Do naslednjič srečno!

Vaša  Ida

Kako lahko razkrijem resnico, ki je podlaga za moje lastno samoobsojanje ?

V današnji “Sredini novički” bomo nadaljevali s tematiko pretekle novičke- o našem samoobsojanju, ki se ga dostikrat ne zavedamo in od kje sploh prihaja. Celotni članek si preberite na portalu  Svetloba.si.

Istočasno vas tudi že z moje spletne strani vabim to nedeljo 24. novembra 2019   na dobrodelno razstavo s koncertom vsestranskega umetnika in dobrotnika Janeza Štrosa.

Do naslednjič srečno.

Vaša Ida

 

Sredina brezplačna novička št.45 – Ko se začnem zavedati samega sebe

Dragi bralci in bralke moje “Sredine novičke”, lepo pozdravljeni.  Teden je ponovno naokrog in vas  ponovno vabim na spletno stran Svetloba.si, kjer bo tekla beseda o našem zdravljenju s pomočjo samozavedanja. Jutrišnji 10.oktober je tudi Svetovni dan duševnega zdravja. Sami z delom na lastni osebnosti lahko mnogo  pripomoremo k  našemu duševnemu zdravju. Lažje pa razumemo tudi druge, jim pomagamo, jih ne sodimo. Želim vam lep in prijazen teden.

Do naslednje srede srečno.

Vaša Ida

Sredina brezplačna novička št. 44 – “Tehnika barvne meditacije za posamezne energetske centre.”

 

Prisrčen pozdrav dragi bralci in bralke moje “Sredine novičke”. Teden je naokrog in vas prisrčno vabim na spletno stran Svetloba.si, kjer boste spoznali še eno zanimivo tehniko  barvne meditacije za posamezne energetske centre,  pa izvedeli tudi za datum nove dobrodelne prireditve, posvečene otrokom s posebnimi potrebami preko  projekta “Tudi ti si angel”, vsestranskega umetnika Janeza Štrosa in izvedeli boste še  kakšne  dodatne skrivnosti.

Do naslednje srede srečno.

Vaša Ida