Posebno obvestilo: Delavnica je zaradi nastale situacije v državi odpovedana. 

Spoštovani,

vabim vas na vikend delavnico, to je v soboto, 24. oktobra 2020 in nedeljo, 25. oktobra 2020 s pričetkom ob 14. uri. Teoretični del bo potekal v obeh navedenih dnevih do 17. ure.

Individualna srečanja so planirana v soboto, 17. oktobra 2020  ter v nedeljo 18. oktobra 2020 v popoldanskem času od 14 ure dalje (po predhodnem individualnem dogovoru). Individualno srečanje bo trajalo okvirno 45 minut. Prosim, bodite oblečeni v udobna oblačila. 

Število udeležencev za delavnico:

Minimalno število oseb, da se delavnica izvede: 3 osebe

Maksimalno število oseb: 5 oseb (upoštevano spoštovanje pravil NIJZ glede na trenutne epidemiološke razmere).

V primeru odpovedi delavnice (premalo prijavljenih),  vam vaše plačilo vrnem v roku treh delovnih dni na vaš transakcijski račun, kamor ste nakazali opravljeno plačilo na podlagi predhodno izstavljenega predračuna.

V primeru večjega števila prijav bo razpisan  dodaten termin.

Polna cena dvodnevne delavnice z vključenim individualnim srečanjem: 220 eur

Cena s popustom: 180 EUR

Po predhodni prijavi vam v roku enega delovnega dne izstavim predračun in vam ga pošljem na vaš e-naslov, katerega je potrebno v celoti poravnati najkasneje do vključno četrtka 15. oktobra 2020 na TRR podjetja.

Osnovni podatki o podjetju za nakazilo:

Ida Rožman, s.p., Spodnje Pirniče 25c, 1215 Medvode

Poslovni račun odprt: Delavska hranilnica d. d., Ljubljana

Številka IBAN poslovnega računa: SI56 6100 0001 5991 670
Namen plačila: plačilo delavnice oktober 2020

Po opravljeni celotni storitvi vam izstavim račun za opravljeno storitev. Račun za plačilo je seveda v tem primeru s končnim zneskom 0 (vse plačano predhodno po predračunu).

Kraj delavnice: Tako individualno  predhodno srečanje, kot tudi  skupinska delavnica,  bosta  potekali v Spodnjih Pirničah. Prostor je zelo velik, da  se bomo lahko ustrezno razporedili po njem.  Točne napotke o lokaciji prejmete po vašem nakazilu.

S seboj obvezno prinesite svoje sobne copate, pisalo, zvezek za vaše zapiske, pa seveda obilo dobre volje.  

Za brezalkoholno pijačo bo poskrbljeno. 

Splošni opis delavnice je na naslednji povezavi (klik na povezavi), na kateri se tudi potem prijavite preko kontaktnega obrazca. V njem prosim napišite vaše ime in priimek, vaš naslov ter vaš kontakt (e-naslov in tel. št.)  Vaši osebni podatki so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.