Ta energetski horoskop je nekaj posebnega – na preprost način lahko lažje razumete

sebe, svoje najbližje – odnosi postanejo kvalitetnejši.

 

Vrsta izdelave energetskega horoskopa:

  • Izdelava horoskopa je lahko osnovna za eno ali več oseb po vaši izbiri,
  • lahko  je nadgrajena z opisom medsebojnega ujemanja.

 Za več informacij o samem energetskem horoskopu si  preberite na sami  povezavi.

Za izdelavo energetskega horoskopa so potrebni sledeči podatki:

  • Ime in priimek, datum rojstva, letnica rojstva oseb-e, za katero se izdela energetski horoskop.
  • V primeru, da je plačnik za izdelavo energetskega horoskopa druga oseba, bo plačnik  prejel kopijo izdelanega energetskega horoskopa v vednost, da je bila storitev korektno in v dogovorjenem roku tudi poslana prejemniku energetskega horoskopa. V tem primeru je potrebno v kontaktnem obrazcu navesti pravilen e – naslov prejemnika energetskega horoskopa oz. točen naslov prejemnika v primeru, ča se ga pošilja izdelanega v ovojnici na želeni naslov.

– Za naročilo oz. dodatne informacije se prijavite preko kontaktnega obrazca.

Izpolnjeni pogoji za  izdelavo energetskega horoskopa:

  • Po prejemu vašega naročila boste prejeli na zahtevani e – naslov z vaše strani  predračun v roku 3 delovnih dni,  na podlagi katerega boste v roku 8 dni od datuma izstavitve predračuna izvršili plačilo.
  • Izdelan horoskop bo poslan po elektronski pošti na vaš želeni e – naslov  oz. po pošti v ovojnici na želeni naslov v roku 5 – 12 delovnih dni po datumu vašega plačila na TRR podjetja. Istočasno  bo poslan tudi račun za opravljeno storitev na e – naslov naročnika energetskega horoskopa oz. po zahtevi naročnika po pošti na želeni naslov.

 Več informacij o ceni, trenutnih akcijah oz. popustih  in načinu plačila za posamezne storitve  si  preberite na strani  cenika.

Storitve

Domov

Darilni bon