Tako kot v letu 2012, ko sem se preko interneta srečala s Ponovno povezavo, se mi je podobno zgodilo tudi z objavo o brezplačni predstavitvi energetske medicine pod vodstvom dr. Suzane Landripet. Na podlagi predstavitve o energetski samopomoči in možnosti izobraževanja za samostojno energoterapevtko mi je moje notranje čutenje prineslo sporočilo, da je prav, da se odločim za tovrstno izobraževanje.

Vedela sem, da je to samo nadaljevanje moje osebnostne rasti navzgor za možnost usklajenega pravilnega delovanja na vseh področjih mojega življenja.  V 3. stopnjah izobraževanja se je zgodilo veliko lepega, bili pa so tudi temni dnevi, za katerimi je potem vedno posijalo sonce in postajala sem  v vsakem tem koraku boljša. Za vso to rast sem hvaležna Kreatorju, ki mi je dal namig za to pot, potem izjemni predavateljici dr. Suzani Landripet, s katero sem v rednih kontaktih in je moj stalni mentor.

Izobraževanje v skupini mi je prineslo poznanstvo in srčno prijateljstvo čudovitih kolegic in kolega. Medsebojno zaupanje, pogovori, razmišljanja, odkrivanja notranjih bolečin, transformacija teh bolečin, vse to je prineslo v moje življenje neko plemenitost, drugačen svet, svet brez obsodb in moraliziranja, za katerega marsikdo zgubi preveč svoje dragocene življenjske energije, katero bi lahko vložil v bolj plemenite, pravilne odločitve, ki peljejo k pravilno doseženim ciljem  na vseh področjih našega življenja. Mnogo lažje postavljam zdrave meje v življenju, se ne obsojam, se ne krivim, si ne zmanjšujem vrednosti lastne samopodobe, se imam rada, razumem in spoštujem druge, spoštujem jih v njihovem načinu razmišljanja. Našla sem sebe, začela živet moje lastne energije, kjer sem v skladu sama s seboj. In te moje energije mi dajejo možnost, da lahko pomagam drugim, da jih lahko razumem, da jih lahko “dvignem”. Vsak človek nosi v sebi ogromno ustvarjalnega potenciala, ki ga posledično izpolnjuje na vseh področjih njegovega življenja.

Hvala Kreatorju za vse te darove, ki mi jih zaupa v dobro vseh. Želim jih deliti z vsemi mojimi strankami.

O meni

Storitve

Domov