Morda imate v življenju (problem) izziv, pa ga ne znate sami rešiti?

So morda vaš sedanji izziv komunikacija, partnerski odnos, odnos  s sorodniki, prijatelji, odnos do vas samih, odnosi doma in na delovnem mestu, vaša stara prepričanja in vzorci, ki vam delajo na nezavednem nivoju blokade za boljši življenjski vsakdan, vaša samopodoba, stanje depresije, vaše postavljanje mej v življenju, različne vrste odvisnosti, kakršna koli oblika nasilja, iskanje vašega osebnega potenciala…..?

Z mojim osebnim svetovanjem vključno s pravimi  energetskimi tehnikami

in novimi pridobljenimi znanji bo vaš izziv rešljiv.

Podajte se na pot življenja, ki vas bo osrečevalo in navdihovalo.

Potek srečanja

Med menoj in klientom se vzpostavi najprej dialog, v katerem klient začuti zaupanje, da se nahaja v varnem prostoru in da se mi lahko popolnoma zaupa. Potem se začne odprt pogovor, kjer najprej poslušam  svojega klienta, da mi obrazloži, kje ima težave, stiske….. katere želi rešiti. Skupaj se dogovoriva za način poteka svetovanja.

Klientu  pomagam s svojimi znanji, z določenimi tehnikami NLP ali s področja energetske medicine oz. kombinirano,  pripeljati klienta  na njegovo želeno pot. Klient se energetsko okrepi, pridobi si določene tehnike, znanja, načine, kako lahko dosega boljšo učinkovitost v različnih situacijah, kako lahko usklajeno, kvalitetno vodi svoje življenje naprej, kar pomeni tudi pravilne odnose v okolici, kjer klient živi. Na tej osebni poti spozna različne vzorce ali prepričanja, ki so ga ovirala pri njegovi boljši učinkovitosti na vseh področjih njegovega življenja. Včasih je ta pot samospoznavanja, odpravljanja določenih vzorcev, osebnih prepričanj lahko krajša, včasih daljša, odvisno od aktivnega sodelovanja posameznika, vendar na koncu šteje uspeh. Ta uspeh je kvaliteta življenja klientovega življenjskega vsakdana.

Kombinacija določenih tehnik NLP in energetske medicine skupaj obrodi izjemne sadove ob predpostavki, da se klient odloči za rešitev problemov, da se odloči za osebno celostno rast, da se odloči in se zaveda, da je on sam kreator svojega življenja, da je odgovoren za svoje življenje, za svoje odločitve.

– Svetovanje se osebno izvaja na sedežu podjetja ali na drugi predhodno osebno dogovorjeni lokaciji.

– Možno  je svetovanje preko SKYPA.

– Za naročilo  oz. dodatne informacije se prosim prijavite preko   kontaktnega obrazca.

– Več informacij o ceni, trenutnih akcijah oz. popustih  in načinu plačila za posamezno storitev  si preberite na strani  cenika.

Storitve

Domov

Darilni bon