Spoštovani, moje razmišljanje vam pišem v času, ko je veliko različnih virusov, bakterij…..posledično različnih prehladnih obolenj, gripe, pljučnice……Ko se je tudi mene dotaknilo in je bilo potrebno, da počivam, sem moje stanje sprejela z blagoslovom. Telo mi je želelo nekaj povedati. V svoji duši se mi je po nekajdnevnem spoznavanju somatologije lastnih delov telesa zgodilo nekaj zanimivega v nočnih urah, ko sem zaključevala naročilo moje stranke za energetski horoskop. Bila je ura okrog 23.30 ponoči.

Dobila sem občutek, kot da sem v neki drugi realnosti tukaj in zdaj z dobrim počutjem – brez kančka slabega počutja. To je trajalo kar nekaj časa. Koliko – ne vem, ker je bil za mene takrat ta čas relativen. Ko sem v tem občutju zaključila in odposlala stranki izdelan energetski horoskop, sem se vprašala:”Kaj se mi je zgodilo, kaj mi želi to moje občutje sporočiti?” S tem vprašanjem sem zaspala.
Tekom dopoldneva naslednjega dne je moja duša želela, da čas preživim v miru. Peljala me je spontano do odgovora preteklega večera. Začela sem razmišljati o energijah, njenem delovanju, kako deluje naš um, kako deluje zavest, podzavest…..kako vplivamo z našimi misli na naše življenje. V meni se je nenadoma zaslišal odgovor oz. navodilo:” Pojdi na sprehod v naravo, tam boš prejela odgovor in vsa občutja zraven”. Vedela sem, da smo kreatorji svojega življenja, a to preje nisem razmišljala, če dobim virus, infekcijo……… je to popolnoma nekaj drugega…..pa še zdaleč ni tako. Sama sem bila na frekvenci, da sem bila dovzetna za to okužbo.
Ko zbolimo, počivamo – je izrednega pomena, da se zavemo sledečega: “ Naše misli, občutke je potrebno naravnati na zdravo telo”. Če samo ležimo, se pogovarjamo z ostalimi “obolelimi”, se nam lahko bolezen podaljša, ker ostajamo na vibraciji bolezni, bolečin. Potrebno je biti vztrajen in počasi s poslušanjem svojega notranjega telesa začeti fizično in umsko krepiti svoje telo, da postane ponovno zdravo in krepostno. Lahko nosimo glede bolezni določen strah na podzavestnem nivoju, a v naravi se zgodi resonanca in zbolimo. Vzemimo si čas zase, za svoj notranji mir, za stik s seboj, saj ko se zgodi kratek stik, nas lahko strese, lahko zbolimo…
Iz svojih dolgoletnih raznovrstnih življenjskih izkušenj vam želim sporočiti sledeče: Z naravo do zdravja – tudi  mi kot človeška bitja  smo del narave in soodgovorni za svoje zdravje. Vsa moč je v nas samih, ko smo v stiku s seboj, s svojim bistvom, začne naše življenje teči z drugačno uro……ni nam potrebno, da se zavemo življenja šele pred obličjem smrti, temveč sedaj, ko lahko kreiramo še mnogo lepega za sebe, svoje najbližje, prijatelje, družbo, za svet.
Z brezpogojnim dajanjem in sprejemanjem, z brezpogojno ljubeznijo do sebe in celotnega stvarstva smo naredili nekaj dobrega. Vse to bo odšlo z našo zavestjo naprej.
Da pa lahko razmišljamo, čutimo, delamo, živimo v ravnovesju s celotnim stvarstvom, je potrebno, da ima naše telo dovolj osnovne življenjske energije, da ima kvalitetno razvit in odprt prvi energetski center, ki je podpora celotnemu našemu telesu za usklajeno delovanje, pravilne odločitve, materialno varnost.
S pomočjo izobraževanj, delavnic, posebnih telesnih vaj so odprte vse možnosti, da se naučimo skrbeti za svoje telo, da je telo pretočno, da živimo življenje, da smo mi njegovi kreatorji in odločevalci.
Srečno na tej poti.
Do naslednjič na snidenje.