– Poznavanje delovanja lastnega energetskega sistema in njegova vzpostavitev v energetsko ravnovesje – to je prava pot do usklajenega življenja na vseh področjih vašega življenja.

– Ponovna povezava je pot do vašega stika s seboj, je osebni stik z vašim   izvorom, je pot do čutenja enosti z Vesoljem.

 

Terapije energetske medicine

Časovni potek terapije:

Terapija traja okvirno 60 minut. Na podlagi najinega pogovora se odločiva za sam potek in dodane energetske tehnike, ki so za vaše počutje oz. zdravstveno stanje v danem trenutku najbolj primerne.

Postopek izvajanja terapije:
  • Najprej se pogovoriva in izbereva najbolj ugodno terapijo v danem trenutku. Na masažni mizi ležite oblečeni. Pomembno je, da ni kovinskega pasa v predelu trebuha. Tudi za ostali nakit je zaželeno, da  ga pred samo terapijo odstranite.
  • Preverim delovanje energetskih centrov.
  • Izvedem energetsko terapijo s polnenjem osnovne življenjske energije – matriksom, ki je energija zemlje. S to polnitvijo posameznih energetskih centrov in aure se uravna njihovo energetsko delovanje, da lahko energetski sistem ponovno črpa več življenjske energije iz okolice. Uredi se energetski dotok življenjske energije v vaš organizem.
  • Po najinem predhodnem dogovoru izvedem še dodatno energetsko tehniko, ki v vaši osebni dani situaciji lahko najbolje pripomore k odpravi vaših trenutnih zdravstvenih težav. Te so tehnike energijskega čiščenja hrbtenice, spiritualna operacija, šivanje aure, glajenje aure, energetska jajčka, zvočna terapija.

– Izvajam tudi energetski reiki na daljavo. Uporaben je za dosego različnih ciljev v življenju – za zdravje, za   odpravo strahov….za dobro opravljen izpit…

– V primeru izvedbe večih zaporednih terapij je potrebno določeno obdobje med eno in drugo terapijo. To se dogovoriva osebno po prvi energetski terapiji.

Terapija s Ponovno povezavo

Časovni potek zdravilne seanse s Ponovno povezavo:

Seansa s Ponovno povezavo traja približno pol ure z dodatnim pogovorom po zaključeni zdravilni seansi (cca 15 minut). V kratkem časovnem obdobju lahko opravim največ tri seanse, potem pustim časovni razmik 3-6 mesecev, da se vašemu telesu da možnost ozdravljanja. Po treh do šest mesecev od zadnje  seanse lahko zdravilne seanse  na vašo željo ponovim.

Navodila in opis same zdravilne seanse:

Za zdravilno seanso s Ponovno povezavo je pomembno, da pridete oblečeni v udobnih oblačilih, v katerih se počutite sproščeno.

Pred samo zdravilno seanso se izogibajte uporabe močnih parfumov, dišav ali eteričnih olj na svojem telesu. Če je že potrebno, si nanesite na svoje telo parfume, dišave, ki imajo manj vonja ali pa brez njega. Morebiten nakit, uro, pas med samo zdravilno seanso lahko obdržite na sebi.

Postopek izvajanja terapije:

Pred samim potekom zdravilne seanse boste izpolnili kratek vprašalnik s svojimi osebnimi podatki.

V času seanse ležite sezuti in oblečeni na masažni mizi. Med samo zdravilno seanso se vas z rokami popolnoma nič ne dotikam.

Pred pričetkom zdravilne seanse vas naprosim, ko se uležete, da si sprostite telo in zaprete oči. Za vas je pomembno, da vse ostale misli odmislite in se prepustite novi »življenjski izkušnji«.

–  Za naročilo  oz. dodatne informacije se prosim prijavite preko   kontaktnega obrazca.

V kontaktnem obrazcu navedite:

  • Ime in priimek osebe, ki bo prejela zdravilno seanso,
  • telefonski kontakt,
  • e – kontakt.

Po prejetem naročilu vas kontaktiram in se dogovorimo za kraj, dan in uro zdravilne terapije.

–  Več informacij o ceni, trenutnih akcijah oz. popustih  in načinu plačila posameznih storitev  si  preberite na strani   cenika.

Povezave:

Storitve

Domov

Darilni bon