Morda se kdo od vas spomni pripovedi svojih prednikov o življenju na vasi, na planini, o pitju izvirske vode….Gotovo se spomnite tudi znanega priporočila:”Zjutraj hodi bos po rosi. To blagodejno vpliva na telo.” Naši predniki so bili skozi svojo zgodovino v direktnem stiku z naravo. Razumeli so jo mnogo bolje, ker so čutili z njo, znali so jo opazovati, zaznati spremembe. Upoštevali so skozi leto mnoge modrosti, ki so se širile iz roda v rod preko ustnega izročila ali starih zapisanih priporočil.

Naše predhodne generacije so imele zaradi načina več možnosti, da se je njihov energetski sistem spontano lahko dopolnil ali napolnil, da so imeli za svoje telo in življenje dovolj osnovne življenjske energije. V današnjem tempu življenja je pridobivanje zadostne količine osnovne življenjske energije za nemoteno in pravilno delovanje našega fizičnega, duševnega in duhovnega telesa pod velikim vprašajem.

Stare civilizacije in kulture so gojile poseben stik z naravo. Poznale so njene zakonitosti. Ta znanja se prenašajo iz roda v rod  tudi ustno. Tako nam že stare vede veliko povedo o delovanju človeškega energetskega telesa.

Odkriti delovanje energetskega telesa je bil skozi tok zgodovine  tudi velik izziv za znanstvenike. Če samo pomislimo, kako bi lahko astronavti odšli pravilno opremljeni v vesolje, če ne bi bilo znanstvenih raziskav, testov, potrditev, kako deluje človekov energetski sistem. Verjetno ste slišali za dejstvo, da morajo astronavti nositi ob telesu posebne ploščice, ki so nadomestilo za zemeljsko magnetno polje.

V drugi polovici 20. stoletja je znanost dokazala in potrdila obstoj človeškega energetskega sistema. Znanost je tudi ugotavljala in potrdila povezavo, da se vse prične   intenzivno dogajati najprej preko našega auričnega polja in se po določenem času potem manifestira skozi naše fizično telo in materialno življenje.

Dr. Barbara Ann Brennan je skozi svoje preučevanje in delo s pacienti, prišla do zaključka, da je vzrok vsake bolezni, ki prizadene človeka, povezan z njegovimi odnosi z drugimi ljudmi. Zato je še kako pomembno, kakšni so naši medosebni odnosi. Za naše medosebne odnose ja v naši medsebojni interakciji odgovorna aura, ki je sestavljena iz energije naših posameznih energetskih centrov in meridianov in je subtilne narave.

Iz navedenega namreč sledi, kako pomembno je, da človek pozna delovanje energetskega sistema, da ga potem na pravilen način tudi redno vzdržuje. Znanost tudi že dolgo ve, da je vsak dogodek povezan z vsemi ostalimi. Med seboj smo namreč holografsko povezani z vsemi dogodki in rečmi. Tako je tudi naše zdravje in življenje v blaginji povezano z vsem ostalim.

Tako kot je za vsako gradnjo v naravi potrebno, da ima močne, trdne temelje, ki nosi celotno konstrukcijo, je enako tudi s človeškim organizmom. Potrebuje namreč močne zdrave temelje, da potem deluje celotno telo usklajeno na fizičnem, duševnem in duhovnem področju.

Potrebno je, da se v življenju zavedamo dejstva narave, celotnega univerzuma, da teži k ravnovesju. Vsi odkloni v določenem časovnem terminu povzročijo nove odklone in se na podlagi fizikalnih zakonov vedno vrnejo nazaj k izvoru. Zato v našem življenju šteje vsaka misel, dejanje. V vesolje pošljemo z našimi mislimi določen kvantum energije, ki sproži v okolici določene reakcije.

Da lahko obvladujemo zdravo naše medosebne odnose, da znamo pravilno nadzorovati svoje misli, hotenja, želje, dejanja, materializacijo – uresničitev naših želja, je potrebno, da imamo dovolj življenjske energije. Za hitrejšo manifestacijo našega zdravega življenja, torej telesnega počutja, realizacije naših načrtov, želja je potreben višek osnovne življenjske energije.

Meni osebno je izobraževanje s področja energetske medicine in njene samopomoči popolnoma spremenilo pogled na življenje. Stopila sem nad svet obsodb – ne izgubljam po nepotrebnem energije, se zavedam mojih misli, izrečenih besed – da ne ranijo, ne prizadenejo sočloveka, znam ločiti med človekom in njegovimi dejanji- ohranitev spoštovanja do sočloveka ločeno od njegovih dejanj. Lažje razumem svetovne dogodke, dogodke v državi, v družbi. Iščem možnost, kje lahko nesebično pomagam h kvaliteti življenja, odnosov.

Živimo v obdobju, ko se spreminjajo frekvence vesolja in s tem vplivajo tudi na nas. Na različne načine nas vesolje opozarja, da dvignemo stopnjo zavesti na višjo raven. Ali ste morda razmišljali, na kakšni stopnji živi človeštvo sedaj? Kaj se nam dogaja danes? Zelo je prisoten strah in potreba po varnosti. Tako strah kot potreba po varnosti pa povzročata v svetu ogromno bolečine, tudi pri nas v Sloveniji.

Zato je še kako prav, da se skupaj potrudimo in prečistimo vsak v sebi svoje vzorce, travme, prepričanja preteklosti, da odpustimo, da se ne jezimo, da ne tekmujemo, da sodelujemo, da smo srčni in povezovalni. Kar bomo storili mi za čas našega življenja, kar bomo prečistili mi – vse to pomaga k energetski pretočnosti posameznega človeškega telesa, pomaga našim bodočim generacijam v lepši jutri. Verjetno si vsi želimo, da bi bile naše bodoče generacije zdrave, srečne, da bi se razumele med seboj.

Zatorej postavljajmo prenovljene, ojačane, nove temelje nove družbe.

Zaradi lastnih izkušenj, ker izhajam iz sebe, želim tudi vsem vam, da naredite nekaj dobrega za sebe, svojo okolico in bodoče generacije. Vse materialno bomo pustili tukaj, a naš karmični račun bomo odnesli s seboj – na njem ne bo različnih mednarodnih finančnih valut, temveč zapisana naša dejanja, misli, dobra dela tukaj in zdaj.

Zato vam iz vsega srca toplo priporočam delavnice s področja energetske samopomoči. Termini delavnic so vedno objavljeni na glavni osnovni strani spletne strani www.novepovezave. si.

Bližajo se decembrski prazniki. Lahko poklonite nekomu darilni bon

 

Tako boste nekomu naredili nekaj dobrega.

Srečno do naslednjega razmišljanja oz. priporočila.